Hoppa till innehåll

Parkouruppvisning

xFlows Mästare 2024

Tipspromenad

Leaderboard-tävlingar

Voltskola

Glada människor

Kalaskortet

Äppelpaj


Kom och fira med oss!!!

Mellan klockan 10-16 är dörrarna öppna och du är varmt välkommen till vårt kalas!

Denna dag ger vi alla 50% på våra entrén (medlemmar går såklart in gratis). Du behöver inte förboka/förköpa ditt besök utan betalar direkt på plats!

Under dagen kommer det finnas gott om tid att leka och träna på egen hand, träffa vänner, ta en fika och dessutom passa på att träffa oss såklart!

Mellan 10 och 11:30 finns det möjlighet till ”Leaderboard-tävlingar” där du anmäler dig på plats och kör så många försök du vill. Prisutdelningen äger rum 11:45
Tävlingarna körs i åldersgrupper:
0-10 år, 11-14 år och 15-99 år
Grenarna är:
– Staka 100 m
– Klättervägg
– Speedbana parkour

Klockan 12:00 bjuder vi in till en parkouruppvisning i världsklass med bland annat världens bästa parkourutövare Elis Torhall. Efter uppvisningen finns det möjlighet att ta bild tillsammans med Elis och de andra i uppvisningsgänget.

Klockan 13:00 startar den ärofyllda tävlingen xFlows Mästare! Du kan välja att ställa upp som tävlande eller bara stå vid sidan av och heja fram 2024 års xFlow Mästare!

15:30 Prisutdelning för xFlows Mästare 2024 samt vinnare från tipspromenaden och Kalaskortsvinnare från Instagram och Facebook.

Mer om tävlingen och anmälan kommer lite längre ner.

Varmt välkomna! 💕 e & e

Inget kalas utan presenter… typ!

Varje år när xFlow fyller år passar vi på att ge bort ett kalasbra erbjudande som ger tillgång till träning och flow året ut. Självklart gör vi det även i år!

Du kan välja att köpa det nu direkt eller vara med i vår ”ge-bort-kalaskortet-till-en-vän-och-dig-själv-tävling” på Facebook och Instagram!
(Vi heter xFlow.se på båda ställena)

För dig som inte orkar vänta och se vem som vinner eller känner att det där är för bra för att vänta på finns möjligheten att slå till direkt!

Kalaskortet 2024
Ungdom – 800:-
Vuxen – 1300:-
Familj – 3000:-

Kortet gäller från den dag du köper det till den 31/12 2024.
Ungdom = upp till 17 år . Familj = 2 vuxna och upp till tre barn. Erbjudandet gäller till och med 30/9 2024